خوش طعم

دسته‌ی دوم دستوراتی هستند که به فیزیک مساله می­‌پردازند. مثل تهیه‌ی فوم روغن زیتون که تنها با هم زدن سریع در دمایی مشخص حاصل میشه. بعضی از دستورات هم هستند که هم میشه با اضافه کردن مواد شیمیایی بهشون رسید و هم با استفاده از عوامل فیزیکی، مثل کروی کردن مایعات.
حالا بیاید کمی راجب کروي کردن مایعات که جزو ساده­‌ترین کارها در این علمه متمرکز شیم و یک دستور آشپزی مولکولی رو با هم بررسی کنیم.
براي این که بخواهیم مایعات رو کروی کنیم ، کافیه کمی پودر آگار بهشون اضافه کنیم و بذاریم تا بجوشه. آگار چیزی شبیه نشاسته است با این تفاوت که باعث میشه توی دمای اتاق، غذامون شل یا مایع نشه . بعد که مایع جوشید، اون رو توی روغن سرد بریزیم و بعد از چند دقیقه به ظرف آب انتقالشون بدیم و حالا می­تونیم هر جوری که بخوایم اون‌ها رو سرو کنیم. در دستور شیمیایی کروی کردن، از نمک کلسیم و سدیم آلژینات استفاده می­شه.یک دستور غذایی ساده­‌ی دیگه تهیه­‌ی خاویار است. در این دستور هم از خاصیت آگار استفاده میشه.
دستور تهیه­‌ش به این صورته که دو سوم فنجون از مایعاتی که می­خواهیم خاویار کنیم رو همراه با ۱۰ گرم آگار می­‌جوشونیم. بعد از اینکه جوشید با قطره چکان درون روغن سبزیجات (سالاد) که از قبل به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار داده‌­ایم می­‌چکانیم. بعد از چند دقیقه گلوله های خاویار را از روغن خارج می­‌کنیم و داخل آب سرد قرار می­‌دیم و هم می‌­زنیم تا کاملا روغن از سطح خاویارها جدا بشند.
خاویارهای ما آماده هستند و می­توانیم اون‌ها رو از آب بیرون بیاریم!

15 مرحله مهم راه اندازی کترینگ ( راه اندازی آشپزخانه بیرون بر )

وقتی تصمیم به راه اندازی کترینگ می گیرید، باید خود را برای چالش های این مسیر آماده کنید تا میزان شکست شما کاهش پیدا کند.
برای راه اندازی آشپزخانه بیرون بر ، نیاز به طی کردن مراحل مهم این کار است. اگر شما هم تصمیم به این کار گرفته اید، مراحل زیر را باید پشت سر بگذارید.
اگر میخواهید در مورد مراحل راه اندازی رستوران اطلاعات جامعی را داشته باشید ما در لینک زیر یک مقاله کامل آموزشی در خصوص صفر تا صد راه اندازی حرفه ای یک رستوران را برای شما قرار داده ایم:

1. انتخاب نوع کترینگ

شما در مرحله اول باید به این فکر کنید که قصد راه اندازی چه مدل کترینگی را دارید؟ همانطور که گفتیم، کترینگ ها انواع مختلفی دارند و هر کدام، غذای خاصی را آماده می کنند. در مرحله اول راه اندازی کترینگ ببینید که می خواهید کترینگ هتل داشته باشید یا قصد آماده کردن غذا برای هواپیماها را دارید؟ا انتخاب نوع کترینگ، شما می توانید مسیر فعالیت خود را شفاف تر کنید. معروف ترین نوع کترینگ در شهرهای ایران، «کترینگ کلاسیک» است. در کترینگ کلاسیک، انواع چلوکباب ها، چلو خورش ها، خوراک ها و غذاهای سنتی ایران سرو می شود. جالب است بدانید که تعداد نسبتا زیادی از کترینگ ها، غذاهای فست فودی مانند مرغ سوخاری، برگر، انواع پیتزا و پاستا را درست می کنند و برای مشتریان خود سرو می کنند؛ اما به یاد داشته باشید که ارزش غذایی کترینگ های کلاسیک از کترینگ های فست فودی بیشتر است.
دقت داشته باشید که هر مدل کترینگ، مخاطبان خاص خودش را دارد و شما باید بتوانید با مخاطبان کترینگ خود ارتباط خوبی برقرار کنید.

2. انتخاب نام کترینگ از مهمترین مراحل راه اندازی آشپزخانه بیرون بر

مرحله بعدی در راه اندازی کترینگ انتخاب نام کترینگ است، پس از اینکه نوع کترینگ خود را مشخص کردید، حالا باید نام زیبایی برای کترینگتان انتخاب کنید. در هنگام انتخاب نام کترینگ دقت کنید؛ زیرا این نام، برند کسب و کار شما می شود و دیگران باید این نام را به خوبی در ذهن بسپارند.
نام کترینگ شما احساسات مخاطب را بر می انگیزد و پیام خاصی را به او منتقل می کند. اسم کترینگ شما باید ریتمیک و کوتاه باشد و اتفاق خوشی را در ذهن مخاطبان تداعی کند. اگر نام کترینگ شما در مخاطب احساس خوبی ایجاد کند، می توانید به موفقیت کسب و کارتان امیدوار باشید.
فراموش نکنید انتخاب نام تهیه غذا یکی از مهم ترین مراحل راه اندازی آشپزخانه بیرون بر است. با انتخاب یک نام تجاری خلاقانه برای کترینگ خود، هم از سایر رقبایتان متمایز می شوید و هم آسان تر می توانید تبلیغات و بازاریابی را انجام دهید.

3. سرمایه گذاری و هزینه های کترینگ

راه اندازی تهیه غذا به سرمایه اولیه نیاز دارد. شما برای خرید یا اجاره مکان کترینگ، خرید تجهیزات کترینگ، خرید مواد اولیه غذاها، استخدام کارکنان، پرداخت حقوق آنها و تبلیغات به سرمایه اولیه نیاز دارید. معمولا تا چند ماه بعد از راه اندازی کترینگ، سود خاصی نخواهید داشت و باید از جیب خرج کنید؛ به همین دلیل، در ابتدا باید منبع مالی خود را مشخص کنید تا در اواسط راه پول کم نیاورید.
برای راه اندازی آشپزخانه بیرون بر شما می توانید از وام کارآفرینی استفاده کنید یا پولی که در بانک پس انداز کرده اید را خرج کنید؛ در هر صورت باید مطمئن شوید که پول شما کافی باشد. برای صرفه جویی در هزینه های کترینگ، می توانید به جای خرید تجهیزات گران قیمت، وسایل موردنیاز را کرایه کرده یا آنها را به صورت دست دوم خریداری کنید.
پیشنهاد بعدی این است که به سراغ غذاهایی بروید که مطمئن هستید مردم از آنها استقبال خواهند کرد. هم چنین بهتر است مشتریان خود را از میان افرادی انتخاب کنید که برای غذای خود، پول خوبی پرداخت می کنند. این کارها به شما کمک می کند که میزان سود کسب و کار خود را افزایش دهید. برای مدیریت بهتر هزینه ها از یک حسابدار کمک بگیرید.
همچنین اگر در فکر راه اندازی یک فست فود موفق هستید ما در لینک زیر یک مقاله جامع آموزشی و مشاوره ای در خصوص تمامی مراحل راه اندازی یک فست فود فوق العاده موفق قرار داده ایم :

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

خوشمزه

یه نوشیدنی خوشمزه مخصوص کودکان

بامیوه ها سالاد بساز